Velid Spaho nas je ponovo nasmijao. Imao je zanimljiv komentar za ruskog takmičara

0
Radiosarajevo.ba
Velid Spaho nas je ponovo nasmijao. Imao je zanimljiv komentar za ruskog takmičara
Foto: Radiosarajevo.ba / Iyla Ivanyuk i Velid Spaho

Olimpijske igre u Tokiju su u samoj završnici. Kreću odlučujuće borbe za medalje, gdje se i Bosna i Hercegovina nada prvom olimpijskom odličju. 

Amel Tuka će u srijedu, 4. augusta, u utrci na 800 metara tražiti put do postolja. 

Atletika je inače zanimljiva. Kolege sa BHT1 odlično vode direktne prijenose iz Tokija, uspijevaju dočarati svaku situaciju. 

Tako je zanimljivo bilo i tokom takmičenja u skoku u vis. Komentator je bio Velid Spaho, koji je u javnosti poznat po čestim doskočicama zbog kojih je znao i završiti na naslovnicama postala.

Ovoga puta zanimljiv komentar je dao za ruskog takmičara Ilyu Ivanyuka, koji se borio sa visinom 2.30 metara.

Nakon što je Rus po treći put srušio letvicu na 2.30 i time se oprostio od medalje, Spaho je komentirao i ponovo nas sve nasmijao:

"Šteta, ponovo ruši letvicu. Ništa od medalje za Ivanyuka. Vratit će se kući s rukama u džepovima... Možda s ponekim suvenirom iz Japana".

Ivanyuk je takmičenje završio na devetom mjestu, a u nastavku Olimpijade očekuje nove urnebesne komentare našeg komentatora Spahe, koji je jedne prilike iskreno rekao da "svaku utakmicu doživljava kao da je finale Svjetskog prvenstva".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije