Umjesto u Izraelu, Europsko prvenstvo u vaterpolu u januaru seli u Zagreb?

1
Radiosarajevo.ba
Umjesto u Izraelu, Europsko prvenstvo u vaterpolu u januaru seli u Zagreb?
EPA / Europsko prvenstvo u vaterpolu

Europsko prvenstvo u vaterpolu koje se trebalo igrati u Netanyi u Izraelu od 3. do 16. januara igrat će se u Hrvatskoj, objavio je portal Total-waterpolo.

Najvjerovatnije će se Europsko prvenstvo u vaterpolu za muškarce održati u Zagrebu, na bazenu Mladost. Izvori tvrde da će hrvatska Vlada podržati prvenstvo i pomoći vaterpolskom savezu da brzo organizira turnir.

Odluka mora biti potvrđena od strane Europske organizacije vodenih sportova nakon što se obave sve službene radnje u vezi s premještanjem prvenstva. Očekuje se da će Europska organizacija vodenih sportova uskoro objaviti svoju konačnu odluku o ovom pitanju i datumima turnira.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Europsko prvenstvo u Izraelu bilo je zakazano za razdoblje od 3. do 16. januara. Budući da nije bilo puno službenih informacija o Europskom prvenstvu nakon izbijanja rata u Palestini, bilo je puno prostora za glasine i neslužbene vijesti o mogućim rješenjima.

Na oficijelnoj stranici Europske organizacije vodenih sportova, posljednja službena obavijest objavljena je 2. novembra u kojoj stoji da je Europsko prvenstvo u vaterpolu u Izraelu odgođeno, bez spomenute alternativne lokacije.

Organizacija je također iskoristila priliku da kroz ovu obavijest snažno osudi odgovorne za terorističke zločine protiv izraelskih građana, pri tom ne spominjući Palestinu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije