Taekwondo seminar u Zenici okupio brojne učesnike

Radiosarajevo.ba
Taekwondo seminar u Zenici okupio brojne učesnike

U Zenici je u organizaciji taekwondo akademije “Jale“ održan je jednodnevni taekwondo seminar na kojem su učestvovali članovi taekwondo klubova “Sarajevo“, “Dragon“ i Akademija “Jale“.

"Uz prijateljsko druženje i izvrsnu organizaciju domaćina Jasmina Mujanovića, 40 probranih članova iz tri kluba, detaljnije su obrađene forme, rad na fokuseru i borbene takmičarske tehnike. Voditelji seminara su bili taekwondo majstori Ibrahim Kolja, Jasmin Mujanović, Emir Šečić i Dragan Gudelj", saopćili su organizatori.

Ispred taekwondo kluba “Sarajevo“ na seminaru su učestvovali članovi Ada Avdagić, Namik Kurić, Emma Šišić, Erol Nući, Sarah Skorupan, Hanadi Šarotić i Hena Kudra.

"Domaćinu zahvaljujemo na izuzetnom gostoprimstvu i organizaciju i želju da sljedeći ovakav seminar i druženje bude na proljeće u Sarajevu. Sponzor odlaska naših članova je bio BH Telecom dd Sarajevo", saopćili su organizatori.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije