Stipe Miočić brutalno nokautirao Cormiera u nevjerojatnoj borbi

Radiosarajevo.ba
Stipe Miočić brutalno nokautirao Cormiera u nevjerojatnoj borbi
Printscreen / Stipe Miočić brutalno nokautirao Cormiera u nevjerojatnoj borbi

Sjajni američki borac hrvatskog porijekla Stipe Miočić (36) u fanstastičnoj borbi pobijedio je 40-godišnjeg  Amerikanca Daniela Cormiera i tako vratio UFC naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. 

Miočić je Cormiera pobijedio nokautom u četvrtoj rundi u borbi koja je održana u kalifornijskom gradu Anaheimu te tako vratio UFC naslov koji mu je isti borac prije 13 mjeseci preoteo u Las Vegasu.

Meč između ova dva odlična borca trajao je više od 19 minuta.

Kada je bio pred porazom, jer je Cormier zadao daleko više značajnih udaraca (123-98), Miočić nije pokleknuo i krenuop je u svojoj konačni obračun sa Amerikancem u četvrtoj rundi. 

I upravo u četvrtoj od pet predviđenih rundi, Miočić je promijenio taktiku i počeo više koristiti udarce u tijelo svog suparnika.

Baš u tim trenucima Miočić je zasuo preciznim krošeima i direktima te ga srušio Cormiera, a sudija u ringu je prekinuo borbu.

Ljubitelji UFC-a su tako na gledali reprizu od prije 13 mjeseci kada je u Las Vegasu Amerikanac preoteo naslov svjetskog prvaka Miočiću.

Pogledajte završnicu borbe: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije