Šta je s Tysonom: Pod utjecajem droga ili ozbiljno bolestan?

0
Radiosarajevo.ba
Šta je s Tysonom: Pod utjecajem droga ili ozbiljno bolestan?
Print Screen / Mike Tyson

Jedna od najgledanijih engleskih emisija Good Morning Britain (ITV) sam po sebi zna biti bizaran zbog nepredvidljivog i često neprofesionalnog Piersa Morgana, a u najnovijem izdanju flavnu ulogu nije imao voditelj nego gost - usporeni, nesuvisli i vidno pogubljeni Mike Tyson.

Bokserski velemajstor koji se fizički opet impresivno stesao i najavljuje povratak u ring u 54. godini kroz borbe čija bi zarada išla u humanitarne svrhe, svojim je gostovanjem na ITV-ju zabrinuo milione gledatelja i obožavatelja. 

Tysonu je klonula glava, pričao je jako sporo i premda je davao najkraće moguće odgovore za sve mu je trebalo jako puno vremena i morao se silno koncentrirati na izgovor svake pojedine riječi.

Profile TV-emisije na društvenim mrežama zasule su hiljade poruka zabrinutih gledatelja: je li Mike ozbiljno bolestan, umoran ili je bio pod ujecajem droga da je jedva nekako držao glavu uspravno. 

Tyson je biznismen, ima kompaniju koja prodaje lijekove na bazi kanabisa i posluje vrhunski. Mike ne krije kako je i sam oduševljeni konzument vlastitih proizvoda, u rekreacijske i zdravstvene svrhe.

Prije nešto više od godinu upravo je Piers Morgan obznanio kako je konzumirao marihuanu s Tysonom i procijenio da kanabis Mikeu čini dobro: 

"Tyson ima ranč marihuane u Kaliforniji pa sam pušio s njim jer je to tamo legalno. Marihuanu smatram manje opasnom od alkohola i cigareta. A nikad nisam vidio sretnijeg i mirnijeg Mikea Tysona", rekao je tada Morgan, prenosi 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije