Slavni Cro Cop imao moždani udar: Borbi više nikada neće biti

Radiosarajevo.ba
Slavni Cro Cop imao moždani udar: Borbi više nikada neće biti
Instagram / Mirko Filipović

Slavni Mirko Filipović, poznatiji kao Cro Cop, doživio je moždani udar i najavio je da se više neće boriti.

Filipović je već sedam dana u ozbiljnim problemima, ima bolove u vratu, a imao je i moždani udar. To je potvrdio i u razgovoru za Novu TV.

“Mogao bih se rasplakati sad, ali to je to. Mir?, Kongo? Fjodor? Ništa od toga, nikad se neće dogoditi. Imam probleme s vratom, hvata me nesvjestica čim se okrenem. Išao sam na magnet vrata, kolor dopler, sve je bilo OK. Bolovi su me smetali, mislio sam da tako mora biti. I onda sam zarotirao vrat deset puta u jednu pa drugu stranu, i pao u nesvijest”, rekao je Cro Cop i dodao:

“Imam probleme s vratom, hvata me nesvjestica čim se okrenem. Išao sam na magnet vrata, kolor dopler, sve je bilo OK. Bolovi su me smetali, mislio sam da tako mora biti. I onda sam zarotirao vrat deset puta u jednu pa drugu stranu, i pao u nesvijest! Cijela bolnica to zna, imao sam moždani udar. Taj je izljev mogao otići lijevo, mogao je desno, pukla mi je žila”, šokirao je Mirko Filipović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije