Škola klizanja za sve uzraste u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Škola klizanja za sve uzraste u Sarajevu
Foto: Promo / Škola klizanja za sve uzraste u Sarajevu

Klizačko koturaljski klub Olimp i klub sportova na ledu UNITY organiziraju školu klizanja za sve uzraste, koja se održava od oktobra 2019. do kraja sezone leda u narednoj godini.

Treninzi se održavaju na klizalištu HK Vukovi pored sarajevske Zetre u dva termina i to četvrtkom od 18.30 do 19.30 te nedjeljom od 14.15 do 15.15 sati. 

„Pozivamo sve zainteresirane koji žele naučiti klizati i trenirati umjetničko klizanje da se prijave i uče od najboljih. Jedan ciklus škole klizanje traje mjesec dana i čini ukupno osam termina. Iskusni certificirani instruktori rade po programu 'Learn to skate' uz igru i zabavu na ledu, a obezbijedili smo i određeni broj klizaljki. Broj mjesta je ograničen“, kažu organizatori škole klizanja. 

Svi zainteresirani i roditelji zainteresirane djece više informacija mogu dobiti na oficijelnim stranicama oba kluba (www.olimp-skate.ba i www.unity.ba), kao i na društvenim mrežama, te pozivom na brojeve telefona 061/923-735 (Olimp) ili 062/902-440 (UNITY).

Za djecu do sedam godina koja žele trenirati umjetničko klizanje upis mogu izvršiti nakon što završe jedan ciklus škole klizanja na ledu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije