Protiv Cluja se može igrati

Radiosarajevo.ba
Protiv Cluja se može igrati

FOTO: www.fotoservis.info

Jedinstveni su igrači Sarajeva nakon što su saznali ime protivnika u play-offu Europske lige. Protivnik nije atrkatnivan, ali se može nadigravati sa njima.

Vezano: Sarajevo protiv Cluja

"Protiv Šveđana je sve bilo odlično, od igre do navijača. Nastupio sam povrijeđen, pod injekcijama, te ću morati pauzirati narednih sedam dana", rekao je Adis Jahović napadač Sarajeva za ONASA-u.

"Nadam se da ćemo uz Božiju pomoć proći u grupnu fazu i još jednom obradovati navijače", dodao je Jahović.

Njegov saigrač Denis Čomor smatra da je Sarajevo dobilo najboljeg mogućeg protivnika.

"Mislim da nismo mogli dobiti boljeg protivnika od Rumuna. Nadam se najboljem, da se plasiramo u grupnu fazu, što bi predstavljalo veliki uspjeh. Pokazali smo snagu, te još jednom svima potvrdili da nam ne trebaju nova pojačanja", kazao je on.

"Mislim da smo borbom i ogromnim zalaganjem zaslužili prolaz u četvrto pretkolo, a osim izvrsnih navijača, i Bog je bio uz nas, te nas je nagradio. Protiv Helsingborga smo bili uporni, hrabro išli do kraja, a najvažnije je da smo imali vjeru u sebe da možemo proći dalje", rekao je Čomor.

On je istakao da je oduševljen podrškom s tribina: "Navijači su nam pokazali koliko zaista vole ovaj klub i ovaj grad. Hvala im od srca još jednom, a mi ćemo učiniti sve da ih opet obradujemo."

sportin.ba/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije