Najeksepilnija sportistkinja videom oduševila fanove

Radiosarajevo.ba
Najeksepilnija sportistkinja videom oduševila fanove
Foto: Instagram / Paige Spiranac
Paige Spiranac, golferica koja je prema izboru portala The Athletic Build proglašena najseksi sportistkinjom svijeta, najavila je početak suradnje s portalom Golf.com.

Saradnju su najavili videom koji je oduševio čitatelje Golfa, kao i obožavatelje lijepe Paige.

"Znam šta mislite. Povremena golferica, stalna manekenkica. Jedini talent koji ima je fotkanje selfieja. Pročitala sam komentare i čula kritike. Ali to su samo priče. Jer ja nisam ono što mislite da jesam. Bavim se takmičarskim golfom od 13. godine života. Osvojila sam profesionalni turnir. Pretvorila sam svoje pratitelje na društvenim mrežama u posao. Namjera mi je povećati igru. Cilj mi je još uvijek isti, ali platforma je nova. Šta bih ja mogla donijeti portalu Golf.com i magazinu Golf? Samo okrenite stranicu i saznajte više", govori Paige u videu. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GOLF Magazine // GOLF.com (@golf_com) on

Pisat će o golfu, ali i o modi te "o svemu ostalom što se događa u svijetu golfa", objasnila je Paige putem Instagrama.

"Kad je riječ o svijetu golfa, znam da me ljudi gledaju kao vic. Mislim da to nisam. Da sam muško s istom bazom pratitelja, mislim da me ne bi smatrali vicom. Rekli bi da je to sjajno", rekla je jednom prilikom lijepa golferica koja je zbog svog izgleda doživljavala je razne neugodnosti. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

"Zlostavljali su me preko društvenih mreža, zlostavljali su moju porodicu. Prijetili su mi smrću, ucjenjivali me... To se događalo dok sam pokušavala igrati", ispričala je jednom prilikom.

Paige je diplomirala naUniverzitetu u San Diegu. Odrasla je u Scottsdaleu u Arizoni, a prije nego što se zainteresirala za golf, trenirala je gimnastiku. Ljubav prema sportu naslijedila je od roditelja. Njen otac Dan Spiranac bio je igrač američkog nogometa, a mama Anette profesionalna balerina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije