Juniori Mostar SG Staklorada prvaci BiH: Poslali poruku čelnicima Fudbalskog saveza BiH

0
Radiosarajevo.ba
Juniori Mostar SG Staklorada prvaci BiH: Poslali poruku čelnicima Fudbalskog saveza BiH
Foto: Facebook / Futsaleri Mostar SG Staklorada

Futsaleri Mostar Starog Grada Staklorada već nekoliko godina nemaju konkurenciju u našoj zemlji, a titula prvaka BiH u juniorskoj konkurenciji najbolja je potvrda da branioci duple krune ne moraju brinuti za budućnost.

Mostarski futsaleri su danas odigrali susret sa MNK Slogom, njih su savladali sjajnim rezultatom od 9:1.

"U Mostaru ništa novo! Juniori prvaci Bosne i Hercegovine! Juniorski tim našeg kluba zasjeo je na tron U19 Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine današnjom pobjedom nad MNK Sloga (9:1). Iskrene čestitke upućujemo našim futsalerima, stručnom štabu te ostatku tima", kaže Amel Bajgorić, predsjednik Mostar SG Staklorada, prenosi SCsport.

Generalni sekretar NATO saveza: Nije kasno za pobjedu Ukrajine

Generalni sekretar NATO saveza: Nije kasno za pobjedu Ukrajine

"Oni su naša budućnost i garancija da će klub i narednih godina biti bez konkurencije u BiH. Naravno velike zasluge ima Fudbalski savez BiH koji je pokrenuo takmičenje za juniore. To će u budućnosti poboljšati kvalitet seniorskog prvenstva i reprezentacije BiH. Najveće zasluge za to imaju predsjednik Vico Zeljković, Ivan Beus i Samir Ćemalović”, zaključio je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije