Jake Paul nokautirao poznatog repera pred borbu s Mike Tysonom: 'Osjećao sam kao da umirem'

1
Radiosarajevo.ba
Jake Paul nokautirao poznatog repera pred borbu s Mike Tysonom: 'Osjećao sam kao da umirem'
Foto: EPA - EFE / Američki YouTuber Jake Paul

Američki reper Lil Pump objavio je snimak u kojem YouTuber Jake Paul, koji će uskoro boriti s Mike Tysonom, nokautira s moćnim udarcem u jetru.

Na snimku Lil Pump opisuje kako je udarac u jetru koji je dobio od Jake Paula izazvao osjećaj kao da umire. Ovaj događaj je dodatno potaknuo interes publike za budući meč između Jake Paula i bokserske legende Mike Tysona.

Informacija o ovom meču je objavljena, a fanovi su uzbuđeni zbog očekivane borbe između dva borca s velikom razlikom u godinama.

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

"Ne lažem, ovaj udarac u jetru je toliko jak, da sam osjećao kao da umirem", podijelio je Lil Pump sa svojih više od 14 miliona pratitelja na Instagramu.

Posljednja borba Mike Tysona bila je u decembru 2020. godine protiv Roya Jonesa Jr. "Imam čudnu osobinu, iako ne mislim da je čudna. Sve što se bojim uraditi, uradim. Tačno je, bojao sam se borbe s Roy Jonesom Jr.," priznao je Tyson za Seana Hannityja.

Prema najavama, Mike Tyson (57 godina) i Jake Paul (27 godina) će se suočiti 20. jula 2024. na AT&T stadionu u Dallasu i bit će dostupno za gledanje putem Netflixa, prenosi Marca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije