Hrvati oduševljeni: Lijepa Srbijanka nam je donijela sreću

0
Radiosarajevo.ba
Hrvati oduševljeni: Lijepa Srbijanka nam je donijela sreću
FOTO: Facebook / Marijana Veljović

Hrvatska teniska reprezentacija pobijedila je Mađarsku s 2-1 u zadnjem dvoboju skupine završnice Davis Cupa u Torinu, te će u ponedjeljak u četvrtfinalu igrati s Italijom.

Jedna od sutkinja ovoga turnira, koja je ujedno sudila i meč u kojemu je Nino Serdarušić osigurao Hrvatskoj četvrtfinale, bila je Kragujevčanka Marijana Veljović koju Hrvati jako dobro poznaju.

Otkako je 2016. godine dobila značku Međunarodnog teniskog udruženja i tako postala članica elitne skupine teniskih sutkinja i sudaca, Marijana Veljović (35) izaziva brojne komentare.

Nesreća u rudniku Mramor: Rudar zatrpan, spasioci pokušavaju doći do njega

Nesreća u rudniku Mramor: Rudar zatrpan, spasioci pokušavaju doći do njega

Postala je jedna od najkvalitetnijih teniskih sutkinja koja sudi najkvalitetnije turnire na svijetu. Postala je i nezaobilazan dio svih Grand Slam turnira, a sudila je i finale Wimbledona i Australian Opena u ženskoj konkurenciji, piše Večernji.hr.

Sudila je i dva meča u finalu Davisova kupa između Hrvatske i Francuske.

Hrvatska teniska reprezentacija 2018. u Lilleu osvojila je Davisov kup, a dva meča Marinu Čiliću sudila je Srpkinja Marijana Veljović.

Hrvatski navijači na finalu su joj zapjevali: ''Slatka, mala Marijana, tebe ću čekat' ja, dok svane dan.''

"Neočekivana je bila reakcija hrvatskih navijača. Mi smo u biti jako bliski. Vjerujem da im je bilo drago da sudi netko iz Srbije. Obuzela ih je sreća što je Hrvatska pobijedila i jednostavno su tako reagirali. Suditi meč finala Davisova kupa je fenomenalan osjećaj. Vrhunac moje dosadašnje karijere i nešto što ću pamtiti cijeli život.

Raditi posao koji volite i doživjeti ozračje od 26.000 ljudi koji su tu da podrže svoje zemlje, biti u centru događanja svega toga je nešto što morate doživjeti da biste mogli prepričavati generacijama", rekla je jednom prilikom Veljović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije