Objavljen video hapšenja Tigera Woodsa

Radiosarajevo.ba
Objavljen video hapšenja Tigera Woodsa
Foto: Screenshot / Tiger Woods
Policija Floride objavila je video hapšenja golf zvijezde Tigera Woodsa.

Slavni američki golfer Tiger Woods, prije par dana uhapšen je na Floridi zbog "vožnje pod dejstvom opijata".

Tako je, bar, glasila prva informacija, uz dodatak da je čuveni sportista skoro četiri sata proveo u okružnom zatvoru u Palm Beachu, a da po izlasku nije želio dati izjavu. Njega je policija pronašla u automobilu kako spava.

Testiranjem na mjestu događaja utvrđeno je da nije konzumirao alkohol, kako su brojni američki mediji najprije izvijestili javnost, ali je zato pao na svim drugim testiranjima koje je policija obavila na lokaciji na kojoj je pronađen.

Woods nije uspio stajati na jednoj nozi, nije uspio hodati nekoliko koraka po pravoj liniji, pa je zato i priveden, a u stanici je i napravljena njegova fotografija.

tigers_woods.jpg - Golf zvijezdu Tigera Woodsa policija pronašla u strašnom stanju

Kada se pribrao, Tiger je istaknuo da su na djelu bili neželjeni efekti lijeka. Njega je, navodno, nedavno počeo uzimati, i to nakon četvrte operacije leđa kojoj je bio podvrgnut, a usljed koje neće nastupati do oktobra.

 

 

Nakon što ga je policija primijetila u vozilu oko tri sata iza ponoći, a potom testirala na mjestu događaja, Tiger Woods je u stanici proveo sve do 10.30, kada je pušten. Pred sudijom treba da se pojavi početkom jula.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije