Fenomenalni Damir Beljo uništio Mađara Laszla Penzesa

Radiosarajevo.ba
Fenomenalni Damir Beljo uništio Mađara Laszla Penzesa
Printscreen / Fenomenalni Damir Beljo uništio Mađara Laszla Penzesa

Sjajni Damir Beljo ostvario je novu pobjedu. Ovog puta naš Mostarac nastupio je na trgu u Kaštel Kambelovcu, gdje je  održana humanitarna borilačka manifestacija „Rumble In The Jungle 6“.

Beljo je maestralno trijumfovao nad Mađarom Laszlom Penzesom.

Do nove pobjede u bogatoj karijeri Bombarder sa Neretve je došao prekidom u drugoj rundi.

Sav prihod od ovog događaja je usmjeren za pomoć u liječenju legende borilačkih sportova Branka Cikatića.

Organizator manifestacije je KBK Mornar Split.

"Želim sve najbolje i brz oporavak legendi borilačkog sporta Branku Cikatiću. Hvala vam na velikoj podršci, posebno mojim Ramcima koji su posebni, hvala i mojim Mostarcima, Hercegovcima, a i domaćinima. Svi su me baš nosili i najviše hvala dragom Bogu i Isusu što mi daju divne ljude oko mene, a i one malo manje divne...Veliki respekt za Mađara, ratnika, koji je ponosno izgubio. Takve bombe primat i poslije takvih se ustati i opet u boj. Kapa do poda. Ovaj meč posvećujem svom bratu Davoru. Brat moj predobri uvijek je ko sjenka uz mene, moj anđeo! Hvala mojoj obitelji i ženi, ovo govorim da joj se uližem jer me dugo nije bilo, a eto opet ode malo sa društvom", napisao je, između ostalog, na svom profilu na Facebooku Damir Beljo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije