Erko Jun stiže u Sarajevo na jubilarni 20. No Limit Fighting Network

0
Fena
Erko Jun stiže u Sarajevo na jubilarni 20. No Limit Fighting Network
Foto: Instagram / Erko Jun

Svjetski MMA borac Ermin Junuzović poznatiji kao 'Erko Jun', će se boriti u glavnom meču na jubilarnom 20. No Limit Fighting Networku, koji će biti održan 7. oktobra u Sarajevu.

Junuzović, nije samo izvanredan borac već je i inspiracija mnogima zbog svog nevjerojatnog puta do uspjeha. Kao dijete izbjeglica iz Janje, započeo je svoj "novi život" u Antwerpenu (Belgija) noseći sa sobom teret izazova i neizvjesnosti.

Njegova borba i odanost sportu i vlastitom snu dovele su ga do toga da postane jedan od najpoznatijih boraca na svjetskoj MMA sceni.

Vlada Portugala odbija pokrenuti proces isplate odštete za zločine transatlantskog ropstva

Vlada Portugala odbija pokrenuti proces isplate odštete za zločine transatlantskog ropstva

Organizator No Limit Fighting Network Dževad Poturak je kazao da Erko Jun nije samo borac, "on je simbol snage, izdržljivosti i volje za uspjehom. Njegova priča nas inspirira i podsjeća na to da ništa nije nemoguće kada imate strast i predanost".

Događaj će biti poseban ne samo zbog Erkove borbene vještine već i zbog činjenice da će to biti njegova prva borba u Bosni i Hercegovini, državi iz koje potiče.

Erko Jun savladao Popeka nokautom u drugoj rundi
FOTO: Screenshot: Erko Jun savladao Popeka nokautom u drugoj rundi

Sarajevo će biti domaćin ovom borilačkom spektaklu, gdje će publika imati priliku da podrži Erka Juna i svjedoči njegovoj borbi za pobjedu.

No Limit Fighting Network obećava spektakularne borbe, uzbudljivu atmosferu i nezaboravne trenutke. Ljubitelji borilačkih sportova imati će priliku uživati u borbi kada, Erko Jun, Bosanac stupi u ring i pokaže svoj izvanredan talent, saopćili su organizatori.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije