! / Erko Jun protiv Poljaka: Najjači čovjek na svijetu neće izdržati bosansku pesnicu

01. 10. 2019. u 09:36:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 38

Spektakl Konfrontacje Sztuk Walki (KSW) održat će se 9. novembra u zagrebačkoj Areni, a u Poljskoj održana je konferencija za medije na kojoj je bio Ermin Junuzović alias Erko Jun.

Bosanskohercegovački MMA borac, fitness model i najpopularniji Bosanac na društvenim mrežama u glavnom gradu Hrvatske neće imati nimalo lagan zadatak, jer će mu protivnik biti Mariusz Zbigniew Pudzianowski, poljski snagator i MMA borac.

Pudzianowski je pet puta bio svjetski prvak u natjecanju snagatora World's Strongest Man, a dva puta je osvojio drugo mjesto. Ovaj dvojac se našao licem u licem.

"Konferencija je prošla bez varnica. Izuzetno cijenim i poštujem protivnika i ovo je za mene najveći izazov u karijeri. O Pudzianowskom nije potrebno trošiti riječi. On je velika zvijezda u Poljskoj, ali vjerujem da neće izdržati bosansku pesnicu i da ću na kraju slaviti ubjedljivu pobjedu", kaže Erko Jun koji dodaje da su snimili i nekoliko najava za spektakl u Zagrebu, a borci su na licama imali zastave svojih domovina.

KOMENTARI (1)