Crna Gora / Dim i haos u Budvi: Povrijeđen policajac, privedeno 25 navijača Partizana

08. 03. 2020. u 00:01:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 22

Budvanska policija je privela 25 osoba zbog narušavanja javnog reda i mira pred današnju utakmicu vaterpolo klubova Primorac iz Kotora i Partizan iz Beograda, izvještava CdM.

U incidentu je povrijeđen jedan policajac, oštećen je sportski objekat u kom se nalazi bazen, kao i vozilo policije.

Kako je saopćeno iz Uprave policije, incident se dogodio oko 18.50 časova na bazenu "Dragan Trifunović" kada je oko 120 navijača Vaterpolo kluba Partizan odbilo redovni detaljni pregled zaštitara koji su obezbjeđivali događaj.

"Osim toga, pokušali su nasilno da uđu u unutrašnjost objekta, te im je od budvanske policije izdato upozorenje, a na koje su se oglušili", navode u policiji.

"Povrijeđen je jedan policijski službenik. U cilju uspostavljanja narušenog javnog reda i mira policija je upotrijebila zakonom predviđena sredstva prinude", ističu u Upravi policije.

"Izbili su neredi, suzavac je bačen i bilo je nemoguće izdržati u bazenu. Čekali smo 45 minuta da utakmica počne, ali nakon toga nije bilo mogućnosti. Bio je dim i haos", rekao je predsjednik VK Partizan Mirko Bradajić za B92. Meč je zakazan za nedelju od 18 sati, ali bez prisustva publike.

KOMENTARI (1)