Daniel Krstanović Opara i Miluša Bošković najbrži na 60 kilometara

Radiosarajevo.ba
Daniel Krstanović Opara i Miluša Bošković najbrži na 60 kilometara
Foto: Radiosarajevo.ba / Vučko trail 2018

Posljednja utrka Vučko traila još uvijek nije završena, ali su poznati svi osvajači medalja. Na utrci od 60 kilometara pobjedu u muškoj konkurenciji odnio je Daniel Krstulović Opara, dok je kod dama najbolja bila Miluša Bošković.

Daniel Krstulović Opara iz kluba HPD Mosor-Sikire utrku je završio s vremenom 7:51:54. Drugoplasirani je bio još jedan takmičar iz Hrvatske, član kluba Veliki Zdenci, Sanjin Vučan. On je utrku završio s vremenom 7:55:41. Treće mjesto pripalo je prošlogodišnjem pobjedniku Dušku Momiću iz Srbije s vremenom 8:15:04.

U konkurenciji dama najbrža je bila Miluša Bošković iz Crne Gore, članica kluba TK Kotor s vremenom 10:11:25. Drugoplasirana je bila članica Vučko Trail Crewa, Amila Šunje-Rizvan s vremenom 10:51:23. Treće mjesto zauzela je Nataša Kaurin iz AK Sloboda/PD Klekovača s vremenom 11:50:18.

Sponzori Vučko traila:

Visit Sarajevo, Supradyn, Tosama, BH Telecom, Optika Loris, Lake Hospitality, The Brew Pub, Red Bull, ZOI 84, GBT, Općina Trnovo, PD Željezničar, Face TV i Radio Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije