Contador: Koljeno je sve bolje i bolje

Radiosarajevo.ba
Contador: Koljeno je sve bolje i bolje


Trostruki pobjednik Tour de Francea Alberto Contador izjavio je kako je njegovo zdravstveno stanje sve bolje nakon 10. etape ovogodišnjeg izdanja utrke...

Contador je 10. etapu od Aurillaca do Carmauxa dugu 158 km završio 31. u vremenu pobjednika Andrea Greipela, te je u ukupnom poretku i dalje 16. sa četiri minute i sedam sekundi zaostatka za vodećim Thomasom Voecklerom.

"Na početku etape nisam bio siguran što da mislim, ali tijekom vožnje osjećao sam sve manje probleme s koljenom", rekao je španjolski biciklist koji je pretrpio na ovogodišnjem izdanju utrke dva pada i jednu blokadu zbog masovnog pada ispred njega. Uvjetovalo mu je to velike probleme s desnim koljenom. Usprkos tomu, Contador je negirao napise dijela francuskih medija da bi mogao prijevremeno završiti svoj nastup na Touru.

"Takva ideja nije mi niti pala na pamet. Odlazak kući? Da, ali ne prije kraja Toura. Napravit ću sve da uđem u Pariz kao pobjednik. Osjećam se bolje", dodao je Contador.

U srijedu je na rasporedu nova ravna etapa u duljini od 167.5 kilometara od Blaye-les-Minesa do Lavaura, nakon čega slijedi uspon na Pirineje koji će najbolji penjač današnjice pokušati iskoristiti za proboj prema samom vrhu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije