Bivši UFC borac Nate Diaz u uličnoj tuči 'uspavao' muškarca: Prijeti mu 8 godina zatvora

1
Radiosarajevo.ba
Bivši UFC borac Nate Diaz u uličnoj tuči 'uspavao' muškarca: Prijeti mu 8 godina zatvora
Foto: Twitter / Nate Diaz u uličnoj tuči

Zbog incidenta na ulici u New Orleansu, u kojem je gušenjem uspavao muškarca, bivši UFC borac Nate Diaz mogao bi dobiti zatvorsku kaznu od čak osam godina.

Policija je izdala nalog za hapšenje popularnog 38-godišnjeg borca zbog napada drugog stepena.

Na društvenim mrežama procurile su snimke nastale nakon borilačkog eventa u New Orleansu, na kojem je ranije izazivao haos i gađao flašom vode reality zvijezdu Chasea DeMoora.

Olimpijci će u Parizu spavati na anti-sex krevetima

Olimpijci će u Parizu spavati na anti-sex krevetima

Na snimkama se vidi kako Diaz izvodi 'giljotinu' na Rodneyu Petersonu, kojeg nazivaju dvojnikom youtubera i boksera Logana Paula.

Diaz bi se trebao suočiti s Jakeom Paulom u bokserskom meču u augustu, što bi mu bio prvi nastup nakon isteka ugovora s UFC-om. U MMA karijeri ostvario je 21 pobjedu i 13 poraza.

Taj meč, kao i Diazova budućnost, pada pod upitnik s obzirom na optužnicu. U saveznoj državi Louisiani, u kojoj je izdan nalog za hapšenje, napad drugog stepena kažnjiv je zatvorskom kaznom od maksimalnih osam godina, novčanom kaznom od 2000 dolara ili oboje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije