Austrijski sportisti povodom otvaranja Olimpijskog muzeja poslali poruku Sarajevu

0
Radiosarajevo.ba
Austrijski sportisti povodom otvaranja Olimpijskog muzeja poslali poruku Sarajevu
Printscreen / Austrijski sportisti poslali poruku

Pismo gradonačelnika Sarajeva Abdulaha Skake upućeno svim sportistima Bosne i Hercegovine i svijeta, kao i saznanje da će Olimpijski muzej uskoro ponovo otvoriti svoja vrata, obradovalo je mnogobrojne sportiste koji su svoje oduševljenje, zahvalu gradonačelniku i čestitku poslali kroz video poruku.

Nažalost zbog pandemije koja još traje mnogi sportisti neće moći doći u Sarajevo, ali ih nepovoljne okolnosti nisu spriječile da na simboličan način podrže ovu sjajnu priču čiji sudionici i jesu.

estitam Gradu Sarajevu na ponovnom otvaranju Olimpijskog muzeja...Tridesetpet godina nakon Zimskih olimpijskih igara, održanih 1984. godine, uradili ste odličan posao i nadam se da ću se nekada vratiti u Sarajevo...Lijepo je čuti da se olimpijska baština u Sarajevu čuva i nakon Olimpijskih igara održanih 1984...Veoma mi je drago zbog ponovnog otvaranja Olimpijskog muzeja u Sarajevu, i dalje se dobro sjećam EYOF-a 2019. To mi je, vjerovatno, bila jedna od najemotivnijih sedmica u životu...", samo su neke od emotivnih poruka sportista.

U nastavku poslušajte šta kažu o Sarajevu i koje su sve poruke poslali:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije