Atraktivna Bosanka otkrila kako je upoznala Novaka Đokovića

Radiosarajevo.ba
Atraktivna Bosanka otkrila kako je upoznala Novaka Đokovića
Instagram / Amina Kajtaz

Mostarka Amina Kajtaz, naša najbolja plivačica, koja je privukla veliku pažnju kada se pojavila na Olimpijskim igrama u Rio de Janeriru, za Večernji list je otkrila kak oje prošao njen susret sa najboljim srbijanskim teniserom Novakom Đokovićem.

"Rio je nezaboravno takmičenje. Ima puno anegdota, ali izdvojit ću slikanje s Novakom Đokovićem, Usainom Boltom i Rafaelom Nadalom. Završila sam prvi dan svoju utrku i imala sam puno slobodnog vremena, tako da sam to iskoristila da gledam neke druge sportove", rekla je Amina Kajtaz koja je, inače, kćerka legendarnog igrača Veleža Seada Kajtaza.

Aminu na Instagramu prati preko 12.000 ljudi što je Amina iskoristila i da zaradi novac.

"Dosta koristim društvene mreže kako bih našla neke sponzore. Što se tiče plivanja, tu i ne trošim toliko novac, jer većinu stvari dobijem otkako sam potpisala ugovor. Najviše novca trošila sam na plivačke kostime. Izvan bazena najviše volim da trošim novac na patike i trenerke, ali jako volim i tehnologiju", kazala je Kajtaz. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije