Zvijezdu Barcelone djevojka zamijenila kolegom iz reprezentacije

0
Radiosarajevo.ba
Zvijezdu Barcelone djevojka zamijenila kolegom iz reprezentacije
Foto: Instagram / Ferran Torres i Sira Martinez

Nakon što ga je sinoć tim Luis Enriquea izbacio iz Lige prvaka, danas se pojavila informacija da ga je kćerka Luis Enriquea zamijenila kolegom iz reprezentacije.

Prema španjolskim izvještajima, kći menadžera Paris Saint-Germaina Luisa Enriquea, čije se ime nezvanično povezuje s prelijepom kćerkom, navodno je zamijenila bivšeg dečka, Ferrana Torresa, za suigrača iz španjolske reprezentacije.

Prema tim izvještajima, Sira Martinez, džokejka po struci, navodno se viđa Real Sociedad-ovog štopera Robina Le Normanda. Navodi se da su oboje primećeni kako se "grle i pokazuju naklonost jedno prema drugome" u baskijskom gradu San Sebastianu.

Goran Bregović opisao kako je izveo porodicu iz ratnog Sarajeva i ko mu je pomogao

Goran Bregović opisao kako je izveo porodicu iz ratnog Sarajeva i ko mu je pomogao

Sira, koja je prekinula s bivšim igračem Barcelone i Manchester Cityja, Torresom, prije gotovo godinu dana, navodno je putovala u Pariz kako bi posjetila svog slavnog oca, nakon što ju je na gradski aerodrom odvezao sam nogometaš.

Luis Enrique, koji je prethodno vodio špansku nacionalnu ekipu prije nego što je preuzeo PSG, sada je u centru pažnje zbog navodnih vezama njegove kćerke.

Le Normand, rođen u Francuskoj, ali stekao špansko državljanstvo 2023. godine, bio je dio španske ekipe koja je osvojila UEFA Ligu nacija iste godine. Iako ova romansa nije potvrđena, niti od strane Le Normanda niti od strane Sirinog tabora, španski mediji aktivno prate ovu priču.

Ferran Torres i Sira započeli su vezu dok je Torres igrao za Manchester City, ali su se razišli u svibnju maju godine, navodno zbog Sirinog fokusa na sportsku karijeru. Sira sada ima impresivnih 343.000 pratitelja na Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije