Zvanično: Novo ime na Grbavici

0
Radiosarajevo.ba
Zvanično: Novo ime na Grbavici

Dvadesetogodišnji lijevi bek, Luka Malić, potpisao je dvoipogodišnji ugovor s FK Željezničar. Malić u redove Plavih dolazi iz banjalučkog Željezničara gdje će boraviti na posudbi do ljeta 2021. godine.

Luka Malić je rođen 7. maja 2000. godine u Banjoj Luci. Prošao je omladinske kategorije banjalučkog Željezničara, a potom još kao junior počeo igrati za seniore ovog prvoligaša. Ukupno je odigrao 69 utakmica, a u tekućoj sezoni igrao je na 11 susreta, objavio je FK Željezničar na svojoj službenoj stranici.

"Presretan sam što sam potpisao za najveći klub u državi, dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja svih, kako ljudi u Klubu tako i navijača. Već sam trenirao s ekipom u Međugorju i utisci su fenomenalni. Atmosfera je odlična, ekipa me je super prihvatila i zahvalan sam im na tome. Dobro smo trenirali i sigurno da prvenstvo dočekujemo spremni s jasnim ciljem, a to je borba za osvajanje trofeja", rekao je Malić koji će do ljeta igrati za Željezničar iz Banjaluke.

Luka Malic FK Zeljeznicar 2.jpg - undefined

Foro:fkz.: Luka Malic FK Zeljeznicar

"Do ljeta sam u svom matičnom Željezničaru iz Banjaluke, cilj nam je da kao i svake godine budemo u prva tri mjesta, a ja sam tu da im pomognem u ostvarenju zamišljenog i siguran sam da ćemo u tome uspjeti" istakao je mladi fudbaler.

Malić je sa Željezničarom  potpisao dvoipogodišnji ugovor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije