Zvanično: Armin Hodžić u Željezničaru i naredne godine

Radiosarajevo.ba
Zvanično: Armin Hodžić u Željezničaru i naredne godine

Armin Hodžić i u narednoj će sezoni nositi dres aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka Željezničara. Supertalentovani napadač Liverpoola kao posuđen igrač, produžio je ugovor na dodatnu sezonu i predvodit će napad Plavih na novom putu ka odbrani titule.

''Definitivno ostajem u plavom dresu svog kluba. Sve je dogovoreno, produžio sam posudbu na još jednu sezonu, radujem se evropskim nastupima. Motivisan sam i željan slavlja s našim sjajnim navijačima'', kazao je najbolji igrač Željezničara prošle sezone u razgovoru za portal Radiosarajevo.ba.

Naglašava da je ekipa s Grbavice i dalje snažna, kao i da su se pojačanja odlično uklopila u postavku igre ekipe Amara Osima.

''Izgledamo kompaktno, trebalo je proći nekoliko sedmica da se uklope, ali sada je to već iza nas i s mnogo opravdanog optimizma dočekujemo nastupe u Evropi i Premijer ligi'', dodaje Hodžić.

Protivnik u Ligi prvaka za Plave će biti težak, ali mladi fudbaler smatra da je prolazak u treće pretkolu moguć.

''Igraćemo i potrudićemo se, zašto ne bismo i prošli dalje? Znamo ko će biti s druge strane terena, već imamo dosta informacija o njima i sigurno nismo bez šansi. Svjesni smo da će biti teško, kao i u Premijer ligi, ali u našoj zemlji definitivno smo favoriti za novu titulu'', zaključuje Armin Hodžić na kraju razgovora za Radiosarajevo.ba.

Podsjećamo, Željezničar danas (srijeda) od 18.30 sati u Bihaću igra prijateljski meč s ekipom Jedinstva. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije