Zrinjski službeno predstavio Ivicu Barbarića

Radiosarajevo.ba
Zrinjski službeno predstavio Ivicu Barbarića
/ FOTO: Hercegovina.Info
Mostarski Zrinjski se krajem 2016. godine rastao sa Vinkom Marinovićem, dosadašnjim trenerom Plemića, koji je u grad na Neretvi donio četvrtu titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Odlično je ekipa Vinka Marinovića igrala i ove sezone, Plemići su jesenji prvaci Bosne i Hercegovine i imaju pet bodova više od lidera prvenstva, ali je saradnja na kraju ipak prekinuta. Barbarića je na klupi Zrinjskog zamijenio Ivica Barbarić, koji je danas i zvanično predstavljen u mostarskom klubu.

Barbarić je na klupi HŠK Zrinjski već sjedio u dva navrata - prvo u sezoni 2001./2002., a zatim i kratko u proljetnom dijelu sezone 2002./2003.

U sezoni 2005./2006. odveo je NK Široki Brijeg do naslova prvaka BiH, bio je i u stručnom štabu A reprezentacije BiH kada je istu vodio Miroslav Blažević, a posljednja dva trenerska angažmana imao je u Japanu gdje je vodio Ehime FC i Consadole Sapporo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije