Zrinjski se protiv Krupe oprašta od fudbala za 2018. godinu

Radiosarajevo.ba
Zrinjski se protiv Krupe oprašta od fudbala za 2018. godinu
Foto: Fena / Zrinjski-Široki
Mostarski Zrinjski danas će na svom terenu Pod Bijelim brijegom odigrati posljednji susret u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u 2018. godini.

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine godinu u kojoj je osvojio treću uzastopnu titulu prvaka BiH završit će sigurno na drugom mjestu. Plemići ne mogu gore, ali ne mogu ni dole.

Ekipa Blaža Sliškovića nakon 18 odigranih kola ima 35 osvojenih bodova na svom kontu, pet manje od lidera prvenstva Fudbalskog kluba Sarajevo. Mostarci od prvog pratioca, Fudbalskog kluba Željezničar imaju sedam bodova više.

U Mostar će danas Krupa na Vrbasu koja je u prošlom kolu konačno upisala trijumf protiv indisponiranog Željezničara, ali je i dalje na posljednjem mjestu na tabeli. Prije duela sa Plavim Krupa je u prvenstu posljednji put slavila 18. augusta, a nakon tog duela upisali su još trijumf i 19. septembra u Kupu BiH protiv Čelika.

Zrinjski u utakmicu s Krupom na Vrbasu ulazi kao apsolutni favorit, a kvota na Plemiće u kladionici Mozzart je 1.28, dok je kvota na remi 5.00. Kvota na trijumf Krupe je 10.00.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije