Zmajevi, sretno: Pogledajte atmosferu u Zenici prije meča BiH i Finske

0
Radiosarajevo.ba
Zmajevi, sretno: Pogledajte atmosferu u Zenici prije meča BiH i Finske
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Sjajna atmosfera u Zenici pred meč BiH - Finska

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas od 15 sati na stadionu Bilino Polje igra meč grupe D kvalifikacija za SP 2022 protiv Finske.

Naši navijači polako pristižu u Zenicu i Zmajevi će imati podršku tokom svih 90 minuta igre.

Kapije stadion Bilino Polje otvorene su od 12 sati, a iz Saveza su osigurali besplatno antigensko testiranje svih onih koji nisu vakcinisani iili nemaju potvrdu o prebolovanom COVID-19.

Hit na TikToku: Pjevao od Sarajeva do Beča, suputnici u autobusu ga slušati 14 sati

Hit na TikToku: Pjevao od Sarajeva do Beča, suputnici u autobusu ga slušati 14 sati

Besplatno antigensko testiranje u organizaciji NSBiH vršit će se na danas u periodu od 8:30 do 14:30 sati na platou ispred hotela Internacional u Zenici, iza sjeverne tribine stadiona Bilino polje, saopšteno je iz krovne kuće bh. fudbala.

U tri trijažna šatora nalazit će se ukupno 18 punktova za brzo antigensko testiranje. Da biste se testirali obavezno je da pokažete ulaznicu za utakmicu Bosna i Hercegovina-Finska.

“Još jednom napominjemo da brzo antigensko testiranje nije obavezno za gledaoce koji već imaju sopstveni negativan antigenski test (ne stariji od 48 sati) ili PCR test na COVID (ne stariji od 48 sati) ili potvrdu o prebolovanom COVID-u (ne stariju od šest mjeseci) ili potvrdu o vakcinaciji”, poručili su iz NSBiH.

Na zahtjev NSBiH Krizni stab Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona je izmjenio Odluku te je gledaocima dozvoljeno unošenje navijačkih rekvizita poput šalova, kapa, zastava, transparenata i sličnih rekvizita.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije