Zmajevi odradili, Portugalci otkazali trening

Radiosarajevo.ba
Zmajevi odradili, Portugalci otkazali trening

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je u Hrasnici obavila trening, koji su propustili Džeko, Pjanić i Papac, prenose agencije.

Džeko nakon jučerašnje utakmice protiv Portugala osjeća bol u mišiću, dok Pjanić od ranije ima problema s ložom, zbog čega su pošteđeni današnjeg treninga. Papac je jutros dobio temperaturu i prebačen je u bolnicu na pretrage. Prema informacijama iz reprezentacije, Papac nema upalu pluća na što se sumnjalo, a ljekari čine sve kako bi ga osposobili za revanš u Lisabonu.

Kako smo već pisali reprezentativci BiH u Hrasnici će trenirati i sutra ujutro, a u 15 sati predviđen je čarter-let za Lisabon. Posljednji trening bh. reprezentativci obavit će u ponedjeljak u 18 sati na stadionu Luž. 

Paolo Bento otkazao prvi trening

Trening nogometne reprezentacije Portugala zakazan za ovu subotu je otkazan, izvijestio je Portugalski nogometni savez (FPF), s najavom da pripreme za uzvratni susret baraža za Euro 2012. protiv naše selekcije počinju u nedjelju (13.11.), prenosi Totalsport.

Selekcija Portugala se vratila u Lisabon danas, a raniji plan da trening krene u 17:30 sati u Obidosu, zamijenjen je novim koji podrazumijeva odmor, kupke i masaže u hotelu.

U nedjelju u 12:00 sati po našem vremenu Portugal kreće sa treningom, a konferencija za novinare planirana je za 14:15 sati.

Recimo i to da će utakmicu koju Zmajevi u utorak igraju od 22:00 sata protiv Portugalaca na Stadionu svjetlosti u Lisabonu, suditi Njemac Wolfgang Stark.


 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije