Zmajevi obavili treći trening pred susrete s Finskom i Grčkom

Anadolija
Zmajevi obavili treći trening pred susrete s Finskom i Grčkom
Foto: AA / Trening Zmajeva

Bosanskohercegovački fudbalski reprezentativci obavili su treći trening u Zenici pred susrete sa Finskom i Grčkom na travnjaku Trening centra Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Poznat sudija utakmice Bosna i Hercegovina - Finska

Slovak Ivan Kružliak sudit će utakmicu grupe "J" sedmog kola kvalifikacija za EURO 2020 između fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Finske u subotu u Zenici, saopštila je Evropska fudbalska asocijacija (UEFA). Pomoćnici će mu biti sunarodnici Tomaš Somolani i Branislav Hancko. Četvrti sudija bit će Filip Glova, takođe, iz Slovačke, prenosi Anadolu Agency (AA).

Bh. reprezentacija odmjerit će snage s Finskom u subotu na Bilinom polju, nakon čega putuju u Grčku gdje će u utorak tražiti tri boda.

Trenutno je u grupi J, nakon šest kola, prva Italija sa 18, druga Finska sa 12, Armenija je treća sa 9, BiH je četvrta sa 7, dok su pretposljednja Grčka sa 5 i Lihtenštajn sa 1 bodom.

Krunić i Gojak: U naredna dva susreta možemo samo o pobjedi misliti

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine treći dan priprema se za susrete protiv Finske na Bilinom polju u subotu te Grčke u utorak. Slovak Ivan Kružliak sudit će utakmicu grupe "J" sedmog kola kvalifikacija za EURO 2020 između fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Finske u subotu u Zenici, saopštila je Evropska fudbalska asocijacija (UEFA).

;

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije