Zmajevi obavili posljednji trening pred meč s Ukrajinom

1
Radiosarajevo.ba
Zmajevi obavili posljednji trening pred meč s Ukrajinom
Foto: N/FSBiH / Posljednji trening Zmajeva pred meč s Ukrajinom

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su posljednji trening pred utakmicu polufinala baraža za Europsko prvenstvo 2024. protiv reprezentacije Ukrajine, koja se igra u četvrtak u Zenici.

Zmajevi su trenirali na travnjaku stadiona Grbavica, nakon konferencije za novinare na kojoj je kapiten Edin Džeko istakao je da će ishod duela s Ukrajincima zavisiti isključivo od onoga što BiH kao tim pokaže na terenu.

Bio je ovo treći trening Zmajeva pred ovaj meč, a selektor Savo Milošević na raspolaganju je imao sve igrače, koji su trenirali u dobrom raspoloženju.

Neka druga vremena: Pogledajte kako je izgledalo Sarajevo 1968. godine

Neka druga vremena: Pogledajte kako je izgledalo Sarajevo 1968. godine

Utakmica polufinala baraža između Bosne i Hercegovine i Ukrajine igrat će se 21. marta na stadionu Bilino polje u Zenici.

U slučaju da Bosna i Hercegovina eliminiše Ukrajinu, u finalu baraža će igrati protiv Islanda ili Izraela, i to 26. marta na stadionu Grbavica u Sarajevu.

/ Anketa

Mogu li Zmajevi proći Ukrajinu i otići na EURO 2024 u Njemačku?
Rezultati

U suprotnom, bh. tim će u istom terminu na Grbavici odigrati prijateljski susret s poraženim iz ogleda Islanđana i Izraelaca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije