Zmaj u centru skandala: Kolašinac s igračima Arsenala navodno koristio opasnu drogu

Radiosarajevo.ba
Zmaj u centru skandala: Kolašinac s igračima Arsenala navodno koristio opasnu drogu
PrtScr / Sead Kolašinac

Novi fudbalski skandal potresao veliku Britaniju, odnosno Englesku, a jedan od aktera je i reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac.

Naš nogometaš iz redova londonskog Arsenala, snimljen je u kompromitirajućoj situaciji, zajedno s još pet igrača ovog kluba u augustu, uoči početka nove sezone. Igrači su se očito previše opustili na zabavi u jednom londonskom klubu, gdje su snimljeni kako koriste "drogu smijalicu" ili hippy crack.

Britanski Sun je tek sada objavio ekskluzivnu priču i snimke sa zabave na kojoj su, pored Kolašinca, još prisutni Aubameyang, Lacazette, Guendouzi i Ozil.

Kolašinac sa igračima Arsenala na zabavi u Londonu - undefined

Foto: The Sun: Kolašinac sa igračima Arsenala na zabavi u Londonu

Na snimku se vidi kako su svi prilično pretjerali s konzumiranjem “droge smijalice”, pa su snimljeni u stanju bez svijesti, kako potpuno "razvaljeni" leže na naslonjačima.

Na stolovima je bilo na litre votke (Ciroc), viskija (Hennessy VS Scotch) i šampanjca (Dom Perignon). 

Kolašinac je na party stigao sa štakama, jer je dugo vukao povredu koljena lijeve nogu koju je zadobio na pripremnoj utakmici protiv Chelseaja.

Inače, predoziranje "drogom smijalicom" može izazvati srčani udar, a video možete pogledati na OVOM linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije