Zlatno srce Pjanića: Otkriveno ko je dječak koji ga je čekao u suzama ispred klinike

A. S.
Zlatno srce Pjanića: Otkriveno ko je dječak koji ga je čekao u suzama ispred klinike
Printscreen / Zlatno srce Miralema Pjanić

Dok cijela Bosna i Hercegovina i navijači Juventusa s nestrpljenjem čekaju vijest o težini povrede nogometnom reprezentativca Miralema Pjanića, svijet je jutros obišao snimak dolaska našeg asa ispred klinike J Medical u Torinu. 

U Juventusu traže krivca: Pjanić je protiv Brescie morao odmarati

Nakon što je stigla prva informacija da bi Miralem Pjanić mogao pauzirati najmanje 10 dana zbog povrede koju je zadobio protiv Brescie (2:0), u Juventusu je otvorena istraga da se vidi ko je kriv za povredu reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji je duel protiv ovog kluba treba gledati s tribina.

Na snimku se vidi Pjanić kako nekoliko sekundi razgovara s uplakanim dječakom ispred ove klinike. Odmah da kažemo, nije riječ o stidljivom dječaku kako su prenijeli pojedini mediji u Italiji, a za njima i pojedini u Bosni i Hercegovini, već o mladom igraču Juventusa, koji je prije dolaska Pjanića bio na pregledu u klinici J Medical i saznao da je pretrpio tešku povredu meniskusa, otkriva sve dileme portal Juventusa

Pjanić je odmah dječaka upitao šta ga muči, a kada je saznao o kojoj povredi se radi, Mire je očinskim stavom kazao mladom igraču Juventusa "da će se biti u najboljem redu".

Pjanić se još jednom pokazao da je sjajna osoba, spremna dati savjet i nade onima koji ga slijede i sanjaju kako će jednog dana postati poput njega.

Pogledajte scenu ispred klinike: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije