Zlatko Kranjčar: Uzvratit ćemo Salzburgu zbog dva prijašnja poraza

Anadolija
Zlatko Kranjčar: Uzvratit ćemo Salzburgu zbog dva prijašnja poraza
Trener GNK Dinamo Zlatko Kranjčar najavio je sutrašnju utakmicu play - offa lige prvaka sa FC Salzburgom na Maksimiru. Dinamovci su najavili dobru igru i uzvrat Austrijancima za dva prijašnja poraza, javlja Anadolu Agency (AA).

Trener Zlatko Kranjčar sutrašnju utakmicu na Maksimiru okarakterizirao je kao najvitalniju i najkapitalniju, uz onu uzvratnu koja će se odigrati u Salzburgu.

Istaknuo je kako svi u Dinamau priželjkuju igru u Ligi prvaka te kako su igrači dobro pripremljeni. Momčad Salzburga ocijenio je dobrom i kvalitetnom, te dodao da očekuje da "nisu tako dobri kako prije dvije godine, što je pokazano kroz analizu".

Trener Dinama smatra kako njegov tim može odigrati utakmicu na višem nivou od onoga pokazanog u posljednoj utakmici protiv Hajduka u kojoj je splitska momčad doživjela težak poraz.

Pivarića zbog ozljede neće biti na prvoj utakmici sa Salzburgom, ali bit će spreman za Split i za uzvrat u Salzburgu, najavio je trener.

Kranjčar je istaknuo kako momčad Dinama ima motivaciju za pobijeditti Salzburg zbog dva uzastopna poraza nanijeta u prethodnom doigravanju prije dvije godine.

Igrač Ante Ćorić najavio je kako će sutra odigrati utakmicu koju nestrpljivo očekuje te kako je njegova ozljeda sanirana. 

Utakmica Dinama i Salzburga igra se u utorak, 16. augusta na stadionu Maksimir.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije