Zlatko Dalić dolazi u Sarajevo: Gost kod omiljenog bh. novinara

A. S.
Zlatko Dalić dolazi u Sarajevo: Gost kod omiljenog bh. novinara
Foto: Anadolija / Zlatko Dalić

Zlatko Dalić, selektor nogometne reprezentacije Hrvatske, u petak stiže u Sarajevo, gdje će u subotu biti gost na predavanju kod omiljenog bh. novinara Sabahudina Topalbećirevića. 

Popularni Baho u petak i subotu organizira Sedmi međunarodni sportski simpozij "Simposar 2018", na kojem će, između ostalih, gosti biti selektor nogometne reprezentacije Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine (Robert Prosinečki). 

Topalbećirević je otvaranje zakazao u petak, 2. novembra u Bosanskom kulturnom centru u 18.45 sati, kada se očekuje i dolazak hrvatskog selektora u Bosnu i Hercegovinu.

Dino Begić i Ivica Osim: Gosti na

Arhiv: Dino Begić i Ivica Osim: Gosti na "Simposaru 2018"

"Na otvaranju će se održati i projekcija dokumentarnog filma Švabo iz Sarajeva, o legendarnom Ivici Osimu, moje autorsko djelo u produkciji Al Jazeera Balkans", kazao je Topalbećirević za Radiosarajevo.ba.

Drugog dana "Simposara 2018" predavanja i razgovori s poznatim stručnjacima iz regiona. Osim Dalića i Prosinečkog, na predavanjima će u subotu biti još i predsjednici nogometnih saveza Bosne i Hercegovine i Hrvatske, Elvedin Begić i Davor Šuker. 

U Sarajevo će doći i dva novinarska doajena iz Splita i Zagreba Zdravko Reić i Mario Zorko, koji će na završetku "Simposara 2018" imati nogometne razgovore s kolegama iz BiH i regiona. 

Sabahudin Topalbećirević  - undefined

Foto: Facebook: Sabahudin Topalbećirević

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije