Zlatan Ibrahimović: 'Znam šta ću raditi naredne sezone, ali vam to neću reći'

Anadolija
Zlatan Ibrahimović: 'Znam šta ću raditi naredne sezone, ali vam to neću reći'
EPA / Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović odigrao je jučer posljednju utakmicu za Paris Saint-Germain, nakon koje je izjavio da već zna šta će raditi naredne sezone, prenosi Anadolu Agency (AA).

Ibrahimović, koji je protekle sedmice objavio da napušta francuski klub na kraju sezone, sinoć je postigao dva pogotka u trijumfu svog tima protiv Nantesa rezultatom od 4:0 i tako došao do brojke od rekordnih 38 pogodaka u toku jedne sezone.

Švedski reprezentativac je uz velike ovacije u zagrljaju svojih sinova napustio teren i u tom trenutku je pokazao emocije.

Popularni Ibra povezivao se s odlaskom u englesku Premier ligu, te u MLS, ali i u Aziju, dok je Adriano Galliani, izvršni direktor AC Milana, nagovijestio na mogućnost da bi se 34-godišnji napadač mogao vratiti u Milan.

"Znam šta ću raditi naredne sezone, ali vam to neću reći. Veoma sam sretan večeras, ovdje sam proveo četiri fantastične godine. Ovo je fantastična grupa igrača, jedna od najboljih s kojom sam igrao. Nedostajaće mi", rekao je Ibrahimović u izjavi za "Beln Sport".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije