Zlatan Ibrahimović: Pozdrav Španija. Pogodite što? Vraćam se u Španiju

Radiosarajevo.ba
Zlatan Ibrahimović: Pozdrav Španija. Pogodite što? Vraćam se u Španiju
Foto: EPA-EFE / Zlatan Ibrahimović: Pozdrav Španija. Pogodite što? Vraćam se u Španiju

Zlatan Ibrahimović, zvijezda MLS-a i američkog LA Galaxyja, na Instagramu je objavio da se vraća u Španiju.

Zlatan je dvije godine proveo u Los Angeles Galaxyju, a kako mu na kraju godine ističe ugovor odlučio je napustiti Ameriku i karijeru s 38 godina nastaviti u Evropi.

Ibrahimović stiže u Napoli? De Laurentis: Za nekoliko mjeseci...

Zlatan Ibrahimović, švedski golgeter bh. korijena, mogao bi da se vrati u Italiju i uskoro potpiše za Napoli, izjavio je predsjednik kluba iz Napulja Aurelio De Laurentis. Laurentis je reagirao na "udvaranje" 38-godišnjeg nogometaša i njegove riječi da bi volio da prijeđe na jug Italije, porukom da će sve biti poznato za nekoliko mjeseci kada Ibrahimović završi obaveze u Los Angeles Galaxyju u MLS ligi.

Ibrahimoviću godine ne predstavljaju ništa, igra u odličnoj formi, a žele ga mnogi europski klubovi. Kako su pisali italijanski mediji, Ibrahimović je ove zime trebao potpisati za Napoli, no čini se da je taj transfer propao pa se Zlatan odlučio za Primeru.

“Pozdrav Španija. Pogodite što? Vraćam se u Španiju”, poručio je legendarni švedski napadač.

No njegovu objavu treba uzeti s dozom opreza, jer je moguće da se radi o reklamnoj kampanji.

Ibrahimović je zaštitno lice Samsunga i često ih reklamira na Instagramu, pa ne bi iznenadilo da Zlatan samo želi privući pažnju ljudi u Španiji.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije