Zlatan Ibrahimović o porodičnom životu: Istaknuo šta je zabranjeno njegovoj djeci

4
Radiosarajevo.ba
Zlatan Ibrahimović o porodičnom životu: Istaknuo šta je zabranjeno njegovoj djeci
Foto: Screenshot/Instagram / Zlatan Ibrahimović sa porodicom

Nakon što je okačio kopačke o klin, Zlatan Ibrahimović je našao novi posao u Milanu. U klubu za koji je bio najviše vezan u vrijeme igračkih dana, i to na funkciju operativnog partnera. 

"I dalje sam najbolji. Mogao sam nastaviti, ali sam odlučio prestati iz želje da budem s djecom. Da sam nastavio igrati ne bih mogao s njima raditi mnoge stvari" rekao je, između ostalog Ibrahimović nakon kraja karijere.

Ibro je po mnogo čemu poseban, a zanimljiv je i njegov život s dugogodišnjom partnericom Helenom Seger, švedskom Beyonce, kako ju neki zovu. U vezi su duže od dvije decenije i imaju dvojicu sinova, Maximiliana i Vincenta.

Šta se dešava u ovom bh. gradu? Više vozila EUFOR-a parkirano u centru

Šta se dešava u ovom bh. gradu? Više vozila EUFOR-a parkirano u centru

SAMO ČISTAČICA

Unatoč silnim milionima koje je zaradio, Zlatan je otkrio kako u kući imaju samo čistačicu: 

"Moja mi žena uvijek govori sjeti se ko se brinuo za tebe prije nego što si se ti krenuo brinuti o porodici. Odrekla se svoje karijere zbog mene. Pratila me u svemu što sam radio, sve mi je dala i sve je ostavila radi mene. Ona preuzima više odgovornosti za neke stvari, a za druge ipak ne. Neki ljudi misle da smo porodica koja živi luksuznim životom, ali ona pere suđe i kuha. Jedina pomoć koju imamo je čistačica."

PRIMJER ZA MNOGE

Što većina roditelja dopusti djeci, Ibrahimović je svojoj strogo zabranio: "Ne, dok ih ja odgajam!".

Također kada je u pitanju odgoj sinova, Maximiliana (2006.) i Vincenta (2008.), Ibrahimović ih je učinio poniznim i skromnim umjesto da im od početka omogući luksuz.

Vodim djecu u školu, pokupim ih s treninga, kao u normalnoj porodici. U cijeloj školi samo su moja djeca vozila bicikle. Ostale porodice imale su dadilje koje su pratile i dolazile po djecu ili vozača. To nismo mi, piše Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije