Žestok duel u Kaknju: Nogometašu Metalleghea slomljen nos

Radiosarajevo.ba
Žestok duel u Kaknju: Nogometašu Metalleghea slomljen nos
Nogometaši Metalleghea iz Jajca poraženi su u 1. kolu Prve lige Federacije BiH od Rudara u Kaknju.

Domaći su slavili na terenu, ali će, prema svemu sudeći, bodove izgubiti za zelenim stolom, jer je u ovom meču nastupio Adis Goralija, koji je bio pod suspenzijom (prenio kartone iz prošle sezone).

Osim ovog "ekscesa", još dvije stvari su obilježile meč u Kaknju. Prva je pogodak iz 90. minute, koji je prema mišljenju gostiju postignut iz ofsajda, a druga je činjenica da domaći nisu štedjeli goste.

" Publika je mogla vidjeti neizvjestan meč, a domaćin je bio i bezrazložno preoštar, a već u prvom dijelu trener Selimović je morao zamijeniti Danilovića i Tankuljića zbog povreda", piše na zvaničnoj stranici kluba iz Jajca.

Uz to, na Facebook stranici kluba objavljena je fotografija povrijeđenog Danilovića, koji je teren napustio u 29. minuti.  

"Duel u Kaknju bio je žestok. Nekoliko naših igrača zadobilo je povrede, a još u prvom dijelu Tankuljić i Danilović su morali napustiti igru. Najgore je prošao Danilović kojem je u duelu s Goralijom slomljen nos. Želimo mu što brži oporavak i povratak na teren", piše na Facebook stranici ovoga kluba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije