Žeravica napustio Plemiće, Pirić stigao na pripreme u Medulin

Radiosarajevo.ba
Žeravica napustio Plemiće, Pirić stigao na pripreme u Medulin
Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine i lider Premijer lige BiH, mostarski Zrinjski nalazi se na priprema u hrvatskom Medulinu, a novi šef stručnog štaba Ivica Barbarić slaže ekipu za nastavak sezone.

Mostarci su službeno potvrdili da su raskinuli ugovor s iskusnim veznjakom Milošem Žeravicom. Bivši fudbaler banjalučkog Bora za Zrinjski je upisao 44 nastupa, a u šampionskoj sezoni ekipe iz grada na Neretvi skupio je 25 nastupa.

Jedan od najboljih golmana Premijer lige Bosne i Hercegovine Kenan Pirić karijeru će nastaviti u redovima Plemića. Dugo se spekuliralo o nastavku njegove karijere nakon što je napustio redove tuzlanske Slobode.

Pirić je potpisao ugovor sa Zrinjskim, a odmah nakon potpisa ugovora priključio se ekipi na pripremama u Medulinu. Jutros je novi golman Plemića trenirao s ekipom u fitness sali, a već danas trebao bi odraditi i prvi trening na travnatom terenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije