Željezničar se namučio protiv Bosne

Radiosarajevo.ba
Željezničar se namučio protiv Bosne

FOTO: RadioSarajevo.ba

Nogometaši Željezničara namučili su se protiv niželigaška Bosne. Amar Osim je na teren izveo kombinovani sastav, a nakon 25 minuta igre uvidio je da se igrači koji se nalaze na terenu teško nose sa igračima u bordo dresovima, pravi dvije izmjene.

Plavi su imali inicijativu tokom cijelog susreta, ali su i gosti imali svojih prilika i ne bi bilo nezasluženo da je sarajevski niželigaš prošao dalje.

Odličnu priliku sredinom prvog poluvremena Bosna je imala iz slobodnog udarca, ali je Adnan Gušo, koji je u ovoj utakmici stajao na golu, prelijepom paradom mrežu Željezničara sačuvao netaknutom. Tokom susreta Gušo je imao još nekoliko dobrih intervencija.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Kovačević i tako osigurao svom timu osminu finala, gdje će Plavi morati pokazati mnogo više ako namjeravaju nastaviti takmičenje u Kupu.

Posušje je danas obavijestilo Komitet za takmičenje NSBiH da zbog teške finansijske situacije odustaje od nastupa u Kupu BiH, saopćeno je iz NSBiH. Banjalučki Borac tako će bez odigrane utakmice proći u osminu finala najmasovnijeg nogometnog takmičenja u Bosni i Hercegovini.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije