Zec: Spremni smo za Portugal

Radiosarajevo.ba
Zec: Spremni smo za Portugal

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević nije mogao ostati gluh na dobre igre koje u dresu Šibenika pruža mladi bh. reprezentativac Ermin Zec, koji će u baražu pojačati redove našeg nacionalnog tima.

Vezano: Ćiro: Zabrinut sam kao nikad u životu

"Drago mi je što se selektor odlučio da mi uputi poziv za naredne dvije utakmice. Zaista sam presretan, to je velika stvar za mene. Na meni je da dam svoj maksimum i da pokušam pomoći reprezentaciji da ostvarimo svoj cilj a to je plasman na svjetsko prvenstvo", prokomentarisao je Ermin Zec poziv u A selekciju za Sportin.ba.

Napadač Šibenika vjeruje da naš tim može preko Portugala u Južnu Afriku.

"Imamo šanse protiv Portugala i nikoga se ne bojimo! Tako je rekla većina igrača, tako mislim i ja. Mi imamo jedan kvalitetan i jak sastav. Spremni smo za veliki uspjeh, uvjeren sam da ćemo imati svoje šanse koje ćemo probati iskoristiti i mislim da možemo ostvariti dobar rezultat i pobjediti Portugal. Ronaldo je možda najveća opasnost za nas ali mislim da ga možemo zaustaviti", smatra napadač Šibenika, koji bi na zimu mogao promijeniti sredinu.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije