Zeba i Stojanović odgovorili na optužbe trenera Veleža: Trebamo li se bojati batina!?

Radiosarajevo.ba
Zeba i Stojanović odgovorili na optužbe trenera Veleža: Trebamo li se bojati batina!?
Radiosarajevo.ba / Danijel Stojanović i Zajko Zeba

Iz Fudbalskog kluba Olimpik oglasili su se nakon teških optužbi trenera Veleža Ibre Rahimića, koji je optužio nogometaše Zelenih Zajka Zebu i Danijela Stojanovića da su mu "psovali mrtvu majku" na poluvrijeme i nakon utakmice na Otoci

Rođeni remizirali na Otoci

Pogledajte atmosferu na Otoci: Podrška Rođenim i od starih i mladih

Sjajan derbi na Otoci: Rođeni vodili 2:0 ali osvojili samo bod

Kontaktirali smo Zebu koji nije htio previše komentarisati izjavu trenera Mostaraca. 

"Trener Rahimić je u svojoj izjavi rekao sve. Ono čega bi se trebalo stidjeti, Rahimić je rekao da je izgovorio. Ružno je i pričati o tome uopšte. On je čovjek koji je dugo u fudbalu, sportu, licencirani je trener i on bi prvi trebao da se bori protiv takvih stvari i da ukazuje koliko je to generalno loše", rekao je Zeba i nastavio: 

"Što se tiče nekih prijetnji prema meni, za to tek nemam komentara. Šta trebam sada da se bojim da će me istući negdje? Sramota je riječ koja najbolje opisuje sve. Mi smo fudbaleri i fudbalski radnici i time bismo se trebali baviti, a ne ostalim stvarima poput ove".

Stojanović je potvrdio da mu je trener Veleža psovao ustašku majku.

"Tužno je i žalosno da je takav čovjek pedagog i trener. Ja nikada u životu nikoga nisam gledao na takav način i to je za mene zgrožavajuće.  Dajte, nismo djeca. Može sada reći ko god šta hoće. Možda su sve izjave proizišle iz nervoze koja se uvukla u njega zbog rezultata njegovog tima, ne znam ni ja koji je razlog. Te nekakve prijetnje neka ostavi za sebe, meni ne treba prijetiti", rekao je Stojanović.

Više o ovoj temi, ali i posljednjim dešavanjima u FK Velež, možete pratiti na OVOM linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije