Brazilcima otkazuju kampanje zbog Neymara, ali to nije jedini problem

Radiosarajevo.ba
Brazilcima otkazuju kampanje zbog Neymara, ali to nije jedini problem
Printscreen / Neymar dobio batine od cure koja ga je optužila za silovanje

Finansijski gigant Mastercard otkazao je reklamnu kampanju u kojoj se trebao pojaviti Neymar i to nakon što je zvijezda Paris-Saint Germaina optužena da je silovao djevojku u hotelu u Parizu, javlja Reuters. 

Mastercard je rekao da su sve aktivnosti suspendovane dok se situacija ne raščisti. Neymar je sve optužbe odbbio i tvrdi da je djevojka tražila iznudu od njega. Žena se pojavila na Brazilskoj televiziji i tvrdila da ju je napadač PSG-a silovao prošlog mjeseca u Parizu.

Neymar je potom postavio videoprilog na Instagramu u kojem je odbacio optužbe, a tvrdi da je žrtva iznude. Objavio je i fotografije njiove konverzacije na WhatsAppu, a objavio je i eksplicitne slike koje mu je slala djevojka.

Policija u Rio de Janeiru je otvorila istragu zbog toga što je Neymar narušio privatnost djevojke kada je objavio fotografije na internetu.

Međutim to nije jedina loša vijest za Brazilca. On je danas u prijateljskoj utakmici sa Katarom pretrpio povredu zbog koje će propustiti Copa Americu koja se igra od 14. juna. 

"Danas sam odigrao možda i najtežu utakmicu svoje karijere", rekao je Neymar nakon utakmice. 

Neymar je pokidao ligamente članka. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije