Zahvalnica navijačima nakon utakmice

Radiosarajevo.ba
Zahvalnica navijačima nakon utakmice

Nakon sinoć odigrane utakmice baraža za EP između naše i selekcije Portugala, N/FSBiH uputio je zahvlnicu vjernim navijačima koji su dostojanstvo pratili ovaj meč:

"Nogometni/Fudbalski savez BiH zahvaljuje vjernim navijačima za veliku podršku na prvoj utakmici baraža za EURO 2012 protiv Portugala u Zenici, koja je protekla bez incidenata.

Bez obzira na sva dešavanja koja su prethodila odigravanju ovog susreta i činjenici da se radilo o utakmici najvišeg mgućeg rizika, oni su još jednom, pred očima svjetske fudbalske javnosti i zvaničnika UEFA, pokazali visok stepen sportskog ponašanja i poštovanja protivničke reprezentacije u duhu fair-playa.

Pozivamo naviječe da na isti način podrže naše Zmajeve i u revanš meču u Lisabonu", stoji u zahvalnici.

Zmajevi su jutros odradili trening, a do odlaska u Portugal selektor Safet Sušić je planirao da održi još jedan trening na stadionu u Hrasnici, zakazan za nedjelju od 10:30 sati,

Nakon toga u 15:00 sati čarter letom Sarajevo-Lisabon, naša reprezentacija kreće ne revanš utakmicu baraža za plasman na EURO 2012.

Službeni trening je planiran u ponedjeljak (14.11) na stadionu Luž u 18:00 sati, a 15 minuta ranije selektor će održati pres konferenciju.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije