Vučić prognozirao SP: Pobijedit ćemo Hrvate i eto nas u polufinalu!

3
Radiosarajevo.ba
Vučić prognozirao SP: Pobijedit ćemo Hrvate i eto nas u polufinalu!
Foto: EPA-EFE / Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić veliki je ljubitelj najvažnije sporedne stvari na svijetu pa tako nije propustio prokomentirati šanse svoje reprezentacije na SP-u u Kataru, a usput se dotakao i hrvatske reprezentacije.

Prvi čovjek Srbije uvijek je imao super optimistične najave kada je riječ o nastupu njihovih sportista i sportašica, piše tportal.

Nije skrivao oduševljenje plasmanom njegove reprezentacije na Mundijal, a u gostovanju na RTS-u otišao je korak dalje i dao je prognozu.

Obožavatelji pitali princa Williama kako je Kate Middleton: Ovakvo ponašanje nisu očekivali

Obožavatelji pitali princa Williama kako je Kate Middleton: Ovakvo ponašanje nisu očekivali

Hrvatska njegovim predviđanjem može biti samo djelomično zadovoljna, jer izgleda da on 'Vatrene' vidi u četvrtfinalu, ali isto tako smatra da će Hrvatska reprezentacija tu biti i zaustavljena upravo od njegove Srbije.

"Ne znam hoću li putovati u Katar iako sam kao mlad išao sam svugdje. Smijali su mi se svi kada sam ušao u avion i rekao dečkima da odu pobijediti Ronalda i ostale u Portugalu', rekao je Vučić te se osvrnuo na ždrijeb koji je Srbiji donio Brazil, Švicarsku i Kamerun.

"Za razliku od drugih koji misle da imamo užasan ždrijeb, ja smatram da je to bio odličan ždrijeb. Mislim da idemo u polufinale'', rekao je Vučić pa pojasnio:

"Što se tiče dalje, križamo se s najlakšom grupom i onima koje smo već pobjeđivali. To su Portugal i Urugvaj. To znači eto nas među osam. Pobijedit ćemo ih, a onda su sljedeći Španci ili Hrvati i eto nas u polufinalu. Samo se vi smijte", prognozira Vučić.

Vjerujemo kako se ova njegova predviđanja Hrvatskoj javnosti neće svidjeti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije