Vrtoglave cijene ulaznica u Hrvatskoj za finale Svjetskog prvenstva

Radiosarajevo.ba
Vrtoglave cijene ulaznica u Hrvatskoj za finale Svjetskog prvenstva
Foto: EPA / Slavlje navijača Hrvatske
Cijene ulaznica za finale Svjetskog prvenstva koje će u nedjelju na stadionu Luzhniki u Moskvi odigrati reprezentacije Hrvatske i Francuske dostigle su nevjerovatne cifre.

HNS je obavijestio javnost da dodatnih ulaznica u slobodnoj prodaji neće biti.

"Ulaznice iz ograničenog dodatnog kontingenta koji je FIFA omogućila HNS-u nisu dostatne za javnu prodaju već će biti omogućene za kupnju članovima nogometne obitelji, prvenstveno aktualnim reprezentativcima i članovima stožera", saopćeno je iz HNS-a.

Prema pisanju Indexa, putničke agencije su aranžmane koji uključuju čarter, ulaznice i noćenja naplaćivale i po 15.000 kuna. Ulaznice se mogu kupiti i preko oglasa, a jedna od njih košta nevjerovatnih 10.000 eura.

"Karte za finale u Moskvi, najviša kategorija. VIP loža s inclusive jelom i pićem te hostesama. Nakon utakmice imate pristup u Match house, party s ostalim sudionicima iz VIP dijela. Samo ozbiljni kupci, karte se preuzimaju u Moskvi", stoji u oglasu, uz cijenu od 10.000 eura po komadu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije