Vrlo efikasni Tottenham dolazi u goste Fulhamu

0
Radiosarajevo.ba
Vrlo efikasni Tottenham dolazi u goste Fulhamu
Foto: EPA-EFE / Tottenham

Večeras se odigrava susret 29. kola Engleske Premier Lige u kome će Fulham dočekati ekipu Tottenhama. Utakmica počinje u 19.00 sati.

Scott Parker se sigurno nadao boljem rezultatu u prošloj utakmici protiv Crystal Palacea, dok vjerujemo da će postati svjestan da Fulham treba pronaći način kako da takve utakmice pretvori u pobjedu, umjesto da se zadovolje sa neriješenim rezultatom. Ono najbitnije je da je Fulham ostao blizu momčadi koje se nalaze izvan opasne zone (3 boda Newcastle), i nadaju se da će smanjiti zaostatak baš u ovom susretu.

Neki će sigurno reći da je Europa liga jedini način da Tottenham zaigra Ligu prvaka iduće sezone, ali pobjeda od 4-0 protiv Burnleya u prošlom kolu samo pokazuje da Jose Mourinho još uvijek nije odustao od opcije da završi među 4 najbolje momčadi. Porazi Leicestera i West Hama su olakšali ovaj plan Mourinha, a uz to imaju i utakmicu manje u odnosu na glavne konkurente.

Utakmicu možete pratiti na OVOM linku.

Kladionica MOZZART je za ovu utakmicu ponudila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Fulhama 3,90, neriješeno 3,40, a na Tottenham 2,00.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte na ovom LINKU.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije