Vlasnik AEK-a ponudio opkladu igračima, oni pristali: Sve ili ništa

Radiosarajevo.ba
Vlasnik AEK-a ponudio opkladu igračima, oni pristali: Sve ili ništa
Atinski AEK iza sebe ima sezonu iz snova. Ekipa iz prijestolnice Grčke nalazi se na prvom mjestu na tabeli Superlige s bodom više od PAOK-a i četiri više od Olympiacosa.

Apsolutnog vladara grčkog fudbala u posljednjih deset godina fudbaleri AEK-a izbacili su i iz Kupa Grčke. AEK je izborio i plasman u 1/16 finala Europa lige, a sada je vlasnik kluba Dimitris Melisanidis, jedan od najbogatijih ljudi u Grčkoj poslao zanimljivu ponudu svojim igračima.

Melisanidis je bogatstvo stekao na brodogradnji i poslovima s naftom, a sada je ušao i u kladionice. Poznat je pod nadimkom Tigar, a osim što želi duplu krunu u Grčkoj velika mu je želja i izbacivanje kijevskog Dyanama iz Europa lige.

Igračima je ponudio opkladu. Ukoliko budu uspješniji u dvomeču s Ukrajincima, premirat će ih s milion eura. Ukoliko izgube, ostat će bez 300.000 eura bonusa, koliko su već zaradili plasmanom u 1/16 finala Europa lige.

Stručni štab predvođen Manolom Jimenezom i igrači AEK-a odlučili su prihvatiti ponudu. Sve ili ništa. Sasvim sigurno nas sada očekuje još bolja utakmica u prijestolnici Grčke u četvrtak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije