Vincent Tan želi Zlatana Ibrahimovića

Radiosarajevo.ba
Vincent Tan želi Zlatana Ibrahimovića
0 / Ibrahimović: Capello je najbolji
Zlatan Ibrahimović igra fantastično i na zalasku svoje karijere, a Šveđanin je najbolji strijelac Manchester Uniteda ove sezone.

Teško je vjerovati da će se Jose Mourinho odreći njegovih usluga, ali to prema pisanju engleskog The Suna neće spriječiti Vincenta Tana da pošalje ponudu Šveđaninu. Ibrahimoviću ističe ugovor na kraju sezone, a Mourinho je odlučan da ga zadrži i engleski pišu kako mu je ponudio novi dvogodišnji ugovor.

Malezijski milijarder Vincent Tan vlasnik je četiri fudbalska kluba. Osim Fudbalskog kluba Sarajevo gdje je Tan većinski vlasnik upravljačkih struktura, Malezijac je prvi čovjek i velškog Cardiffa, belgijskog Kortrijka, a suvlasnik je i američkog Los Angelesa.

Los Angeles će u martu naredne godine postati punopravan član MLS-a, a u svojoj debitantskoj sezoni žele da ih na terenu predvodi jedan od najboljih napadača svijeta. 

Ako potpiše za Los Angeles, ekipa iz Californije bila bi spremna da pošalje Zlatana na posudbu u Manchester do marta naredne godine, kada počinje prvenstvo u Sjedinjenim Američkim Državama. Sličan ugovor imao je i Frank Lampard u New York Cityju, te je odmah nakon potpisa posuđen Manchester Cityju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije